Over mij


Welkom bij Maria’s Hairlooks. Ben jij op zoek naar een professionele haarstyliste en visagiste voor jouw bruidskapsel of bruidsvisagie? Iemand die met je meedenkt over welk kapsel of visagie goed past bij jouw persoonlijke stijl en jou op je mooist maakt op jouw grote dag?

Even voorstellen

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Maria de Boer-Snijder. Het is mijn passie om jou als bruid te laten schitteren op de mooiste dag van je leven. Ik ben betrokken, meedenkend en niet gebonden aan één stijl.

Jouw wens, mijn werk

Samen gaan we in gesprek over jouw wensen. Ik kan je tips geven over welk kapsel of make-up bij jouw jurk, stijl en jouw gezicht past. Verder kijk ik naar je haar, bijvoorbeeld naar de dikte, structuur en lengte.

Aan de hand daarvan kan ik adviseren welk kapsel of make-up het beste bij jou past.

Zo creëren we samen een persoonlijke en unieke look, zodat het totaalplaatje klopt en jij op je mooist bent op jouw grote dag. Ik heb kennis van de laatste trends en heb verschillende cursussen gevolgd waaronder de Bridal Hairstyling, die ik succesvol afrondde bij Handiri Academy en Yeliz Kaya education. Ik beheers de technieken van de waves, 3d technieken, Westerse, Russische en Arabische haarstijlen.  

Daarnaast volg ik jaarlijks een masterclass of cursus voor bruidskapsels of bruidsvisagie om me te blijven ontwikkelen.  

Ook voor een feestkapsel voor in het weekend of als bruiloftsgast kun je bij mij terecht. Zo ben je als moeder van de bruid, andere bruiloftsgast of feestganger ook op je mooist!

Contact

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact  met me op voor een gesprek waarin we samen de mogelijkheden bespreken. Wil je mij boeken voor jouw grote dag, bruidsvisagie of voor een mooi kapsel? Vul dan gerust het contactformulier in en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Wie weet tot ziens!