Recensies


Naam
Score
Bericht:
foo
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 40 reviews.

★★★★★
Lieve Maria, Je bent een mooi en lief mens. Je maakt prachtige kapsels en stelt de bruid gerust. Je bent ontspannen in je werk. Ik ben blij dat jij op al mijn 2 trouwdagen mijn haar en make up hebt gedaan. Groetjes Stenneke van Dijk-Raatgever
- Stenneke

★★★★★
Maria, wat een prachtig bruidskapsel maakte je vorige week bij mij, Het maakte het plaatje helemaal compleet Heb ook zoveel complimenten gekregen, en het bleef de hele dag perfect zitten! Echt super gedaan! Bedankt maria❤
- Gerdien

★★★★★
Maria heeft het haar en make-up van mijn zusje zo mooi gedaan. Wat zag ze er prachtig uit en je stelde haar helemaal op haar gemaak. Ook mijn haar en make up was prachtig. Ze luistert naar je wensen en overlegt duidelijk en goed. Maria is echt heel erg goed in haar werk en Ik zal haar zeker aanraden.
- Chinou

★★★★★
Ik ben iemand met lang en dik haar en die het vaak vast draagt omdat het snel uitzakt. Maar wat ben ik blij dat ik Maria tegen gekomen ben op een beurs en zij mijn kapsel en make-up voor mijn mooie dag heeft gedaan!! Zo'n lieve vrouw met een paar gouden handen die elke keer weer prachtige creaties weet te maken! En wat heeft ze toch een mega kapsel bij mij weten te maken die de hele dag zo mooi en goed bleef zitten! Ik kreeg de hele dag door zoveel mooie complimenten zelfs van mensen die ik niet kende. Hoe mooi ik was en dat zij mijn haar zo geweldig vonden! Ik zou Maria aan iedereen willen aanraden een hele lieve en gezellige vrouw die vol zit met geweldige ideeën. En die elke keer weer mensen super mooi weet te maken ♥️
- Maicah

★★★★★
Maria is a wonderful hair and makeup artist! I'm usually uncomfortable wearing makeup, but she listened carefully to my wishes and didn't try to push me in a direction that I didn't want to go. She gave me beautiful natural makeup which let my 'sproeten' show through (as I requested) and a playful half-up hairstyle with curls. My wedding was a very hot day in August, but both the hair and makeup lasted until the evening. I received so many compliments and I was so happy with how I look in the photos! Thank you so much, Maria. You made me feel like a work of art!
- Nellie

★★★★★
Voor mijn bruidskapsel heb ik gekozen voor Maria. Niet alleen omdat ze dit geweldig kan, maar ook omdat ik op zoek was naar iets exclusiefs! En daarin is Maria ontzettend goed. Mijn kapsel sloot perfect aan bij de stijl van mijn jurk. Ze voelt je goed aan, begrijpt je en denkt met je mee. Ontzettend blij met deze keuze en is 100% aangeraden!
- Jacoba

★★★★★
Maria heeft mijn haar zo mooi gedaan! Tijdens de proefsessie dacht ze met me mee en kwamen we samen tot de beste oplossingen! Maria heeft een paar gouden handen, en ik raad jou iedereen aan! Mijn haar heeft de hele dag tip top gezeten, de krul zakte wel iets meer door mijn lange, gladde en steile haar, maar dit was niet erg omdat het zo goed in elkaar opgestoken zat. Ik heb veel compliment gekregen! Je bent een topper!
- Irene

★★★★★
Ik ben getrouwd op een dag waar het alleen maar regende. Maar mijn kapsel.. wat was het geweldig! Gewoon geen omkijken naar. Maar ook een voordeel is dat maria mijn tante is en dus heel de dag bij ons was. Ik had dus eigenlijk een privé kapster. Het was een geweldige ervaring met haar. Ze raakt niet in de stress en ze is zo makkelijk. Als je iets zo wil doet ze het zo. Maria je bent geweldig
- Willinda Weerstand

★★★★★
Lieve Maria wat was het fijn dat jij mij zo goed hebt geholpen die dag. Eerder had ik een kapsel uitgekozen wat uiteindelijk toch niet bij me paste. Daar kwamen we gelukkig achter bij de proef. Ik ben perfectionistisch, maar ik durfde bij jou los te laten dat je op de dag zelf voor de 2e keer mijn haar zou doen. Dat is iets wat ik bijna niemand zou toevertrouwen. Heel erg bedankt voor alles ik zou je aan iedereen aanraden!
- Orriona

★★★★★
Maria heeft mijn haar en visagie gedaan. Het is echt een FANTASTISCHE creatie geworden. Dat wat ik in mijn hoofd had heeft zij weten om te zetten naar een kapsel. Ze denkt goed mee maar durft ook haar mening te geven, wat heel fijn is om tot een mooi eindresultaat te komen. Mijn kapsel heeft de hele dag goed gezeten en ik heb er veel reactie op gehad. De vijf sterren is ze meer dan waard. Creatief, kundig en professioneel. Ze werkt snel maar wel met ontspanning, ik heb geen moment stress ervaring. Ik raad haar van harte aan. Als je een speciaal kapsel wilt hebben, dan ben je bij Maria op de juiste plek.
- Haske

★★★★★
In één woord ; WAUW , wat kan Maria dit goed !! Mijn haren hebben de hele dag fantastisch gezeten en ik heb onwijs veel complimenten gehad van iedereen! Ze zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor het super gezellig was. 🙂 ik kan iedereen Maria aanbevelen !!
- Gerinde

★★★★★
Maria heeft een ongelooflijke bruidskapsel en make up voor mij gemaakt! Maria luisterde altijd naar mijn wensen en ze hielp mij met haar adviezen. Ik was enorm blij met het resultaat, omdat deze kapsel super perfect bij mijn gezicht paste. Ik ben best wel kieskeurig in mijn keuzes, maar Maria heeft echt een geweldige look gecreëerd! Als ik nog een feestje ga vieren of iets anders, ga ik alleen naar Maria toe, want ze kan alles en ze maakt het heel mooi! Prachtig! Ontzettend bedankt, Maria!
- Anastasia

★★★★★
Maria heeft mijn haar tijdens de proefsessie en tijdens de bruiloft zo mooi gemaakt! In mijn hoofd had ik een plaatje voor me maar daar had ik geen exacte afbeelding van. In een paar woorden heb ik Maria uitgelegd hoe het moest worden en dit heeft ze prachtig gemaakt! Maria is heel precies en dat was voor mij (als perfectionist ) echt heel erg prettig! Ik raad Maria ook zeker aan bij andere bruiden! Ze is een leuke spontane vrouw en weet heel goed wat ze doet.
- Hanneke

★★★★★
Lieve Maria, Jij hebt echt mijn droomkapsel gecreëerd! Op 29 mei was je bij mij en wat was het super gezellig en relaxed. Al bij de proefsessie dacht je met me mee en kon ik super met je overleggen hoe we alles het beste konden aanpakken. Ik liet een inspiratie plaatje zien en dat is het ook precies geworden! Je hebt talent 🙂 Maria je bent een topper!
- Lianne van den Berg - Snoek

★★★★★
Daar zat ik dan zonder kapper omdat deze niet aan huis wilde komen door deze bijzondere tijd 3 weken voor onze bruiloft. Letterlijk met mijn handen in het haar, ik belde Maria in de hoop dat zij misschien wat kon betekenen. Gelukkig was er nog plek maar wat bleek op de datum dat wij trouwen is Maria zelf getrouwd en had dus een jubileum, zo flexibel als Maria is viel er een mouw aan te passen en had ik een kapper. Maria denkt mee en door haar ervaring snapt zij precies wat je bedoeld en geeft ook eerlijk haar mening wanneer ze iets anders zou doen, maar laat de keuze bij de bruid zelf. Mijn kapsel heeft de hele dag top gezeten en datzelfde geldt voor mijn visagie. Ik kreeg veel complimenten over mijn haar het was ook een echt kunstwerk. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn late switch van kapper. Maria bedankt voor je flexibiliteit, creativiteit en luisterend oor tijdens de proefsessie en het doen van mijn haren op onze mooie dag
- Carolien

★★★★★
Maria heeft mijn haar zo ontzettend mooi gedaan! Tijdens de proefsessie dacht ze echt met je mee wat bij je staat en wat niet. Ook op de dag zelf is ze zo relax en dat is echt super als je zelf zo zenuwachtig bent. Ze let echt op elk detail, en mn haar heeft de hele dag fantastisch gezeten! Heb zoveel complimenten gekregen, Maria is echt een topper, bedankt voor alles!
- Alie

★★★★★
Ik wist meteen wie ik wilde voor mijn bruidskapsel. Tijden de (hele gezellige) proefsessie snapte Maria gelijk wat ik wilde. Ondanks alle spanning op the Big Day wist Maria me op mijn gemakt te stellen en heb ik me op hele dag mooi gevoeld. Mijn kapsel was zo 'n Pinterest plaatje! Bedankt Maria voor de mooie kapsels, visagie en je luisterend oor. Als ik opnieuw moest kiezen koos ik weer voor jou!
- Harriëtte

★★★★★
Maria heeft mijn bruidskapsel en visagie gedaan. Ze weet precies wat ze doet en is erg gezellig! Echt een aanrader.
- Marije de Boer

★★★★★
Twee curussen gevolgd bij Maria, heren knippen gevorderd en eigen haar stylen. Over beide avonden erg tevreden. Was erg gezellig en leerzaam!
- Alice de Boer

★★★★★
Maria heeft vorige week mijn bruidskapsel en visagie gedaan! Het heeft de hele dag top gezeten! Maria denkt mee en zocht samen met me naar het kapsel wat het beste bij me paste. Bovendien is ze erg gezellig. Dikke 10! 😉
- Marjolein

★★★★★
Maria heeft mijn bruidskapsel en visagie gedaan. Wij zijn getrouwd in een periode dat het allemaal spannend was of het door kon gaan in verband met een rondgaand virus. Maria heeft meegedacht en meegeregeld om alles maar door te kunnen laten gaan. Fantastisch. Met betrekking tot het bruidskapsel: Maria begreep mij in een aantal woorden en plaatjes en deed mijn kapsel perfect. Wat betreft bruidsvisagie, op mijn wens heeft Maria een fantastisch naturel look gemaakt. Maria sluit zich naadloos aan op je wensen! Tijdens de proefsessie en de dag zelf was het ook nog eens gezellig! Je bent een topper!
- Pauline

★★★★★
Maria denkt met je mee van begin tot het eind; wat goed bij je staat tot de laatste check voordat je de deur open gaat doen en je dag begint. Ze is heel relaxt waardoor je nog even van de laatste momentjes thuis kan genieten. Nou kun je jammer genoeg je eigen haar niet zien hoe mooi het zit en hoe kunstig Maria het gemaakt heeft,, maar de complimentjes waren overweldigend.... Heel de dag hoorde ik links en rechts wat zit je haar prachtig,,, en nu na de dag zelf hoor ik het nog steeds:) Super gedaan! Trots op zo’n goede hairstylist die van niks iets kan maken dat je zegt wauwe!
- Henrike

★★★★★
Hoi Maria, Bedankt voor de hele leuke en leerzame cursus jongens knippen. Ik heb er echt heel veel van geleerd. De dingen waar ik tegenaan liep zijn allemaal behandeld. Ik vond het moeilijk hoe ik de overgang van de zijkant naar de bovenkant moest doen. Ook hoe ik de contouren goed moet zetten. En ook hoe ik de nek mooi af moet zetten. Ook de manier hoe je les gaf, en de aandacht die je iedere cursist gaf was geweldig. Echt een aanrader deze cursus. Groetjes Marja
- Marja van de Berg

★★★★★
Vorige week ben ik bij maria geweest voor een privé training bruidskapsels. Wat een geweldige dag was het...Maria neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen in een ontspannen sfeer! De tijd vloog om, ik heb heel veel nieuwe technieken geleerd en het was ook nog eens super gezellig! Nogmaals bedankt Maria!
- Marjan Meijles - HaarenHobby

★★★★★
Op 12 december 2019 heeft Maria mijn bruidskapsel verzorgd. Door de proefsessie van tevoren ging ik er helemaal ontspannen in. Ze weet precies wat er nodig is voor elk type haar. Mijn lange zware haar zat de hele dag in mooie krullen. Ik heb dan ook alleen maar positieve reacties mogen ontvangen en was zelf ook erg tevreden!
- Jolien

★★★★★
Vanmorgen cursus eigen haar stylen gedaan bij Maria. Ontzettend veel geleerd. Erg fijn dat ze persoonlijk advies geeft wat bij jou past. Ze neemt de tijd voor je om alles aan te leren. Het was een gezellige en fijne morgen!
- Petra

★★★★★
Maria had al meerdere keren mijn haar gedaan voor bruiloften. Iedere keer had ik precies wat ik wilde, en zat het de hele dag goed. Daarom heb ik Maria gekozen voor mijn bruidskapsel. Over het proefkapsel Was ik al erg tevreden. Op de dag zelf heeft Maria mijn haar erg mooi gedaan. Ik was er erg blij mee! Maria is gezellig en talentvol, en niet onbelangrijk: ze ziet wat bij je gezicht past. Kortom: echt een aanrader!
- Tineke

★★★★★
Maria heeft mijn haar super mooi gedaan voor de bruiloft van mijn broertje. ik liet haar een foto zien en Maria creert zo uit haar losse hand het kapsel wat ik voor ogen Had. Omdat maria op de trouwdag van mijn broertje de bruid zelf moest kappen heeft ze mijn haar een dag van tevoren gedaan. Ik heb versteld gestaan van hoe goed mijn haar na 1 nacht slapen is blijven zitten, ik heb alleen wat plukjes aan de voorkant opnieuw moeten krullen maar de rest van het kapsel zat nog helemaal perfect! Ik heb tijdens de trouwdag veel complimenten gehad over hoe mooi mijn haar zat!! Maria is een aanrader, ze is relaxt, voelt mee, kan niet alleen een kapsel creeëren maar laat je ook 1 worden met je kapsel doordat ze het aanpast op je gezichtsvormen door middel van speelse plukjes, meer of minder touperen ect. Kortom, op zoek naar een super stevig en prachtig (bruids)kapsel? Bel maria’s hairlooks en je bent gegarandeerd tevreden!!
- Agnes

★★★★★
Afgelopen vrijdag heeft maria mn bruidskapsel en make up gedaan, en een paar maanden geleden ook al een kapsel en make up. Beide keren was het super mooi gedaan en ook nog ers heel gezellig. Ze luisterde naar alles wat ik wou en het resultaat mocht er zeker zijn. Kortom, een echte topper
- Marianne

★★★★★
Maria is een super lieve en vrolijke vrouw die precies weet wat ik mooi vond. Ik heb al een aantal keer met haar samengewerkt, en elke keer laat ze me weer versteld staan. 2 paar gouden handen heeft ze. Mijn bruidskapsel zat de hele dag geweldig en ik heb er zoveel complimenten over gehad! In 1 woord “GEWELDIG”
- Roeliene Kramer-Post

★★★★★
Maria heeft al een aantal keer kapsels gemaakt bij mij en ik kan niet meer zeggen dan dat ze het FANTASTISCH heeft gedaan! Een super enthousiaste, vrolijke, lieve en spontane vrouw die naar je mening luistert en een kapsel creërd naar wens. Ze krijgt alles voor elkaar en geen kapsel is onmogelijk. Super bedankt! Je bent een topper!
- Liesbeth

★★★★★
Maria heeft ons haar naar volle tevredenheid gedaan voor de trouwdag van onze zus/tante. Voordeel is dat Maria haar insta en fb pagina up-to-date houdt met de nieuwste kapsels en wij daar van te voren al inspiratie op konden doen. Alle 3 hebben we heel verschillend haar, maar dit was voor Maria geen probleem! Bedankt, we komen zeker terug.
- Joanne, Wendy en Lijan

★★★★★
Via mijn familie kwam ik terecht bij Maria , die gaven mij het advies om mijn bruidskapsel door haar te laten maken. Eerste kennismaking met Maria was gelijk goed dat ik om mijn proefkapsel kwam. Maria heeft aan een woord genoeg en snapt dan wat je wil en bedoeld , dat is erg fijn! Tijdens de trouwdag zelf verliep alles heel relaxt en ontspannen en verliep alles naar wens. Het kapsel viel bij iedereen goed in de smaak! Dit kon ook niet anders want het was echt prachtig!! Na het foto’s maken smiddags kwam Maria nog bij mij thuis langs om alles weer netjes te maken voor het feest savonds. mijn familie had ook hun haar door maria laten doen en dat zat ook de hele dag super! Maria bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor alles en vast en zeker tot een volgende keer Groetjes Ilse van Veen
- Ilse

★★★★★
Maria heeft vorige week mijn bruidskapsel en make-up gedaan. Wat een leuke, lieve en talentvolle dame! Ze denkt met je mee over ideeën en geeft inspiratie als je nog niet zeker weet wat je wilt. Zodra je het wel weet, dan doet ze haar uiterste best om die ‘look’ pluk voor pluk zorgvuldig in model te brengen en te perfectioneren. Maria is creatief, een perfectionist en neemt haar tijd om iets heel moois neer te zetten. Ook is ze een heel lief en warm persoon, die helemaal gericht is op haar klantjes. Ze is geduldig, begripvol en flexibel. Na een tijdje met Maria in een kamer vol rust en gezelligheid te zijn geweest terwijl ze mij klaarmaakte, voelde ik me tijdens mijn gehele bruiloft ontzettend mooi. Ik vond het aan het eind van de dag gewoon jammer om de speldjes uit mijn opgestoken haarmodel te halen. Dank je wel Maria, voor je warmte, aandacht, toewijding en geduld. Veel groetjes, Daphne
- Daphne

★★★★★
Voor de eerste keer mijn haar gedaan i.v.m. afwezigheid van mijn eigen kapper. Maar wat een topper!! Zowel haar als make-up gedaan voor de trouwdag. Wat een mooie bruid had ze van me gemaakt. Echt super gedaan. Echt een aanrader
- Marijke

★★★★★
Maria heeft al meerdere keren mijn haar gedaan. Elke keer wist ze er een prachtig kapsel van te maken, dat geheel naar wens was. Het kapsel zit stevig en blijft meerdere dagen goed zitten. Maria is flexibel en denkt altijd mee met haar Klanten! Niets is haar te veel. Zeker een aanrader!
- Janna

★★★★★
Op onze trouwdag heeft Maria mijn haar mogen doen! Wat deed ze dit ontspannen en op een erg leuke manier! Nog geen moment spijt van gehad. Het proefkapsel was al geweldig, maar op de dag zelf zat het helemaal perfect. Maria gaat er echt voor dat het echt goed zit, en dat je je er prettig bij voelt. Echt ik voelde me een prinses en wat een reacties heb ik erop gehad! Super gaaf, nogmaals hartelijk bedankt! Ga zo door en ik beveel je aan iedereen aan! Liefs hanna
- Hanna Kret

★★★★★
Ik raad het iedereen aan om je bruidskapsel door Maria te laten verzorgen! Maria denkt in mogelijkheden en zit vol ideeën! Ze wist al snel mijn vertrouwen te winnen. Na het proefkapsel waren er nog een paar kleine puntjes die wat meer aandacht verdienden, maar het daadwerkelijke bruidskapsel zat perfect en is de hele dag goed blijven zitten. Nogmaals bedankt Maria!
- Jannieta Kaptijn

★★★★★
15 mei Ben ik getrouwd en heeft Maria mijn haar omgetoverd tot een prachtige haardos die mooi aansloot bij mijn trouwjurk! Daarvoor hadden we samen al gebrainstormd over hoe het er allemaal uit moest zien, een keer een proefkapsel en ik was verkocht! Het is de hele dag blijven zitten en ik had er geen last van, ook al zaten er veel extensions en speeldjes in ;)! Het was echt geweldig fijn om een goede kapster te hebben voor mijn bruiloft, bedankt Maria!
- Elise Hak - van Horssen

★★★★★
Zaterdag 18 mei ben ik getrouwd en heeft Maria mijn haar mogen doen. Één van de beste keuzes die ik heb gemaakt! Wie mij een beetje kent, weet dat ik nogal perfectionistisch kan zijn. Ik benaderde Maria met wat foto's van kapsels waarvan ik wist dat het een uitdaging zou zijn voor iedere kapster. Ik wilde graag een erg groot en los kapsel met grove krullen die gemaakt worden met een speciale krultechniek. Toen ik haar vroeg of ze dit zag zitten, reageerde ze erg enthousiast. In elk detail dacht ze mee en was erg betrokken, waardoor ze me gelijk wist gerust te stellen (ik had daarvoor namelijk regelmatig 'nachtmerries' over lelijke kapsels op mijn trouwdag, haha). Nog niet veel later zat ik bij haar in de stoel. Wat een gezellige, lieve en gastvrije vrouw is dit zeg! Iemand waar je je gelijk op je gemak voelt. Niets is te gek voor Maria, wat ervoor zorgt dat ze alles doet voor tevreden klanten. Maria zorgde voor een ontspannen sfeer op mijn trouwdag en gaat snel te werk. Hierdoor was ik ook ruim op tijd klaar. Ik heb 2 proefkapsels gehad, maar het kapsel op mijn trouwdag was toch echt wel het allermooist! Wat was ik blij met mijn haar, en het bleef de hele dag perfect zitten. Maria, super bedankt! Veel liefs, Dianne
- Dianne