Kapsels


Bruidskapsel

Als je jouw bruidskapsel door mij wilt laten verzorgen gaan we van tevoren samen in gesprek. In dit kennismakingsgesprek bespreken we je wensen, kijken we wat mogelijk is en plannen we in hoeveel tijd ik nodig heb voor het verzorgen van je bruidskapsel. Natuurlijk houd ik zoveel mogelijk rekening met jouw wensen. Denk je nu; ik heb te dun of te weinig haar voor zo’n mooi, vol kapsel? Dan wil ik je geruststellen, want er is heel veel mogelijk met behulp van opvulstukken of extensions. Het gebruik van speldjes en stylingproducten zit bij de prijs inbegrepen. Voor haarsieraden, opvulstukken en extensions vraag ik een kleine vergoeding in de vorm van een borg. Indien gewenst kun je naast je bruidskapsel ook je bruidsvisagie door mij laten verzorgen. Voor het proefkapsel kun je terecht in mijn salon, op de grote dag zelf kom ik bij jou op locatie.

Daggastkapsel

Ben je de moeder of zus van de bruid, een ander familielid of een daggast? Ook dan is het mogelijk om je kapsel door mij te laten stylen, nadat ik het kapsel van de bruid gestyled heb. Zo straal jij ook op deze bijzondere dag en ben je verzekerd van een unieke look. Ook bruidsmeisjes kunnen bij mij terecht voor hun feestkapsel.

Naast een kapsel voor een bruiloft, kun je bij mij ook terecht voor een mooi kapsel voor een andere gelegenheid. Ook oudere dames die hun haar graag langere tijd mooi opgestoken willen hebben, kunnen dit laten verzorgen door mij. Eventueel is het ook mogelijk om deze kapsels tussendoor door mij te laten bijwerken tegen een meerprijs.