Info


Ongeveer 2-4 weken voorafgaand aan je trouwdag, kom je bij me langs voor een proefsessie in de salon. Zorg dat je je sluier of eventuele andere accessoires bij je hebt. Als het nodig is, kan ik voor het opvullen van je kapsel gebruikmaken van clip-in extensions. Ik werk met clip-in extensions van 100% echt haar. Je kunt deze bij mij huren tegen een borg, maar het is ook mogelijk om ze via mij aan te schaffen. Dit is ook mogelijk met haarsieraden.

Voordat je bij mij komt om je kapsel te laten stylen, is het handig als je haar proper, gewassen en droog is, het liefst zonder crèmespoeling gewassen.

Om te zorgen dat jouw bruids- of feestkapsel optimaal zit, is het raadzaam om enkele weken voor de desbetreffende dag de puntjes bij te laten knippen. In de weken voorafgaand aan de grote dag kun je jouw haar extra verzorgen met een lekker haarmasker.

Indien ik vanwege ziekte onverwachts niet in de gelegenheid ben om je bruids- of feestkapsel te stylen, zorg ik voor een goede vervangster.

Let op: gelegenheidskapsels kun je al ruim voor de tijd boeken, maar zijn tot 6 weken voor de gewenste datum onder voorbehoud. Tevens is het wel mogelijk om gelegenheidskapsels in combinatie met het bruidskapsel van de bruid te boeken op de desbetreffende dag.