Cursussen


Heb jij een passie voor haar opsteken en wil je van deze passie graag je werk maken? Droom jij er altijd al van om werkzaam te zijn als haarstyliste of bruidsstyliste? Of ben je hierin al werkzaam en wil je graag je skills en technieken uitbreiden en verbeteren, en op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van opsteekkapsels en bruidskapsels? Dan ben je bij Maria’s Hairlooks aan het juiste adres!

Na het volgen van een cursus of masterclass ben je weer helemaal up-to-date en kun je het geleerde direct in de praktijk brengen.

Basistraining bruidskapsels

In deze training wordt de basis gelegd voor het creëren van een prachtig bruidskapsel. Hierin komen het gebruik van de juiste tools, producten, de opbouw van het kapsel en het krullen van het haar aan de orde. Je leert herkennen hoe een mooi bruidskapsel is opgebouwd. Na deze basis training kun je ook een masterclass volgen waarin je jouw kennis verder kunt uitbreiden. Zo kun je je nog verder verdiepen in de skills en tricks op het gebied van bruidskapsels.

Masterclass bruidskapsels

Breid je vaardigheden uit en leer de tips en tricks voor het creëren van een perfect bruidskapsel. Ik geef je mijn tips en tricks en nog veel meer. Na deze masterclass ben je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van bruidskapsels en kun je hier direct mee aan de slag!

Privétraining

Vind je het fijner om één-op-één te leren in plaats van in groepsverband? Dan is deze training echt iets voor jou! Ik begeleid jou hierin stap voor stap, waardoor je uit deze training een optimaal resultaat kunt halen. Je mag zelf bepalen welke kapsels je wilt leren en hoeveel uur les je wilt volgen. Ook is het mogelijk om achtereenvolgens meerdere privétrainingen te volgen.

Groepstraining/salontraining

Bent u werkzaam in het kappersvak of als bruidsstyliste en wilt u uw team en boost geven en de vaardigheden en technieken van uw team uitbreiden? Nodig mij uit om in uw salon een training te geven. Uw team is daarna weer helemaal op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en tricks op het gebied van opsteekkapsels en bruidskapsels.

Cursus eigen haar stylen

Heb je weleens van die dagen waarop je letterlijk met je handen in het haar zit en het je niet lukt om een mooi en simpel kapsel bij jezelf te creëren? Dan biedt deze cursus dé oplossing! Je leert in één ochtend of avond twee makkelijke en mooie updo’s te maken bij jezelf. We behandelen in deze cursus o.a. het preppen van het haar, krullen van het haar en het creëren van volume. Zo ben je na deze cursus een stuk handiger met jouw eigen haren.

Cursus knippen van heren/jongens

Naast voor haarstyling kun je bij mij ook terecht voor diverse knipcursussen voor het knippen van heren en jongens. In deze knipcursussen staan vooral de opscheertechnieken centraal. Je leert je skills en technieken uit te breiden, zodat je een mooi strak heren- of jongenskapsel kunt creëren. Ook als je nog geen ervaring hebt op het gebied van knippen, ben je van harte welkom! Het is dan wel raadzaam om voorafgaand aan deze cursus bij mij een basiscursus te volgen.

Spreekt één van de cursussen of trainingen je aan? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact op via het onderstaande contactformulier.